Vår syssler…

Hei dere! Håper våren din har vært flott!

Nå har vi tippet inn i juni og hos meg står prosjektene som vanlig i kø;-)   Jeg beklager det lange… og ikke planlagte oppholdet på bloggen min! Hverdagene har vært hektiske og tiden strakk ikke til…men nå er blogg lysten på topp! Jeg takker alle dere som tålmodig har tittet innom og lover og følge opp med mange innlegg fremover! Gangen vår har fått et strøk med mørkt…pynten er ikke på plass…men tar dere med på en liten titt alikevel:-) 

   

  

  
  

  

  

 

 Ønsker deg en fin…fin dag!

| Legg inn kommentar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>